bedrijfslogo AenA-Appdesign
Menu

Maatwerk software haalt de rem van het proces

Standaard softwarepakketten

Een standaard softwarepakket voorziet voor een groot deel in de informatiebehoefte van haar gebruikers. Toch past het nooit helemaal. Een bedrijf moet zich altijd enigszins aanpassen aan de manier waarop software werkt. Soms ontbreken functies die noodzakelijk zijn voor het primaire proces. Een bedrijf kan dan kiezen voor het aanpassen van het proces. Dit stuit doorgaans op weerstand binnen de organisatie. Een andere mogelijkheid is het op maat aan laten passen van de standaardsoftware. Deze optie is doorgaans duur.

Standaard pakket op maat

Hoe mooi zou het zijn als een standaardpakket goedkoop op maat kan worden gemaakt? De voordelen van een standaardpakket, zonder de nadelen van maatwerk! Dat is precies wat alextiehuis.nl biedt. De filosofie hierachter is dat een standaardpakket al heel goed past en dat gewenste aanpassingen voor meerdere bedrijven handig kunnen zijn. Na verloop van tijd komen er steeds meer functies in de standaardsoftware beschikbaar waarmee deze steeds beter gaat passen binnen bedrijven. U profiteert van eigen maatwerk, maar er komen tevens functies beschikbaar die door andere bedrijven zijn aangevraagd en geschikt zijn bevonden voor de standaard.

CRM op maat

Een mooi voorbeeld van deze werkwijze is het Schade-eCrm pakket van alextiehuis.nl. Dit CRM pakket is geschreven voor schadeverzekeraars en schade expertise bureaus. Op verzoek van een klant is de mailinglists functionaliteit uitgebreid. Zo kunnen nu mailinglists met elkaar worden gecombineerd zonder dat er dubbele adressen ontstaan. Daarnaast worden cliënt-gegevens centraal beheerd en hoeft een wijziging maar één keer ingevoerd te worden, dus zonder dat meerdere mailinglists moeten worden aangepast. Deze wijzigingen zijn kosteloos doorgevoerd en alle gebruikers profiteren van de nieuwe functionaliteit.

Daarnaast is het mogelijk het eCrm pakket aan te laten passen voor andere branches. Ook in dat geval wordt er naast de standaard tarieven geen extra kosten in rekening gebracht voor het op maat maken van de Schade-eCrm voor uw branche.

Meer weten?

Ga naar eCrm inschrijving om een administratie aan te maken. U kunt vervolgens direct aan de slag.
Lees meer over de werkwijze van A&A-Appdesign.
Geïnteresseerd? Neem contact op met A&A-Appdesign.

    eBlog login

    Uitleg